Toyota Avensis Verso

Written by on 24 maart 2014 in fullsize-MPV - Reacties uitgeschakeld voor Toyota Avensis Verso

 

De Toyota Avensis Verso is een MPV met optioneel 7 zitplaatsen. De Avensis Verso is in 2001 op de markt gekomen. De ruime auto is zeer compleet qua uitrusting geleverd. De indeling van de auto is flexibel. Of je nu veel bagage wil vervoeren of juist tot wel 7 personen, met de Avensis Verso is het geen probleem. Met de neerklapbare stoelen, kun je eindeloos combineren. De auto is zeer populair bij het grote gezin.


Toyota Avensis Verso met 7 zitplaatsen

Toyota Avensis Verso - 7 zitplaatsenDe Toyota Avensis Verso is een grote MPV met optioneel 7 zitplaatsen. De Avensis Verso is in 2001 door Toyota geïntroduceerd en volgde de Toyota Picnic op. Toyota wil vanaf 2000 van alle modellen in het gamma een Verso model uit brengen. De Verso modellen zijn met name te herkennen aan de hoge daklijn.

De Toyota Yaris, Corolla en Avensis krijgen een Verso uitvoering. In 2004 krijgt de Avensis Verso een kleine update, waarbij ook een aantal kleine uiterlijke aanpassingen worden doorgevoerd. In 2006 stopt Toyota met de Avensis Verso. Van alle Verso modellen blijft alleen de midi-MPV Corolla Verso beschikbaar, die qua naam wordt omgedoopt tot: Toyota Verso en wordt uitgerust met de optie tot 7 zitplaatsen.

Uitrusting

De Toyota Avensis Verso is in verschillende uitrustingsniveaus beschikbaar:

  • Terra
  • Luna
  • Sol
  • Executive

De basisuitrusting van de Terra is al zeer compleet en de auto is voorzien van alle basistechniek en technologische systemen die bijdragen aan een veilige en comfortabele rit. De uitvoeringen boven de Terra bieden meer luxe en comfort. De Executive uitvoering is compleet uitgerust voor de zakelijke rijder.

Techniek / motoren

De Avensis Verso heeft keuze uit een tweetal motoren:

  • 2.0 VVTi benzinemotor
  • 2.0 D4D common rail dieselmotor

Concurrentie

Toyota Avensis Verso - 7 zitplaatsen 1De Toyota Avensis Verso heeft als concurrentie alle MPV modellen met optioneel 7 zitplaatsen die beschikbaar zijn in de tijd dat de Avensis Verso beschikbaar is. Nadat Toyota is gestopt met de Avensis Verso, komt hij op de markt voor gebruikte auto’s terecht en hier neemt hij het op tegen vrijwel alle auto’s met 7 zitplaatsen … jong en oud.

Prijzen

De Avensis Verso met 7 zitplaatsen is alleen nog beschikbaar op de markt voor gebruikte auto’s. Goed zoeken op websites als autotrack.nl of marktplaats.nl kan veel voordeel opleveren. De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod. Factoren die hierop van invloed zijn: bouwjaar, motor, kilometerstand, uitvoering, opties en natuurlijk de staat van de auto.

Meer weten over actuele modellen en aanbiedingen van Toyota? Kijk dan op www.toyota.nl

Wil jij een compleet overzicht van alle auto’s met 7 zitplaatsen?

UA-53613742-2