Renault Grand Kangoo

Written by on 1 februari 2014 in bestelauto - Reacties uitgeschakeld voor Renault Grand Kangoo

 

De Renault Kangoo kennen we al jaren. Hij is er als bedrijfswagen en voor personenvervoer. De Renault Grand Kangoo heeft 7 zitplaatsen en is daarmee een uitermate geschikte auto voor het grote gezin. Praktisch, ruimtelijk en schappelijk geprijsd.


Renault Grand Kangoo met 7 zitplaatsen

Renault Grand Kangoo met 7 zitplaatsen 1De Renault Kangoo is in 1997 voor het eerst op de markt verschenen. De Kangoo is er zowel voor goederen- als voor personenvervoer. Er is een korte en lange versie Kangoo. De lange versie voor personenvervoer heeft de naam: Renault Grand Kangoo. Het is naast de Renault Espace en de Renault Grand Scenic één van de modellen van Renault met 7 zitplaatsen.

Het Franse automerk Renault staat bekend als een innovatieve onderneming. Men is zeer actief in de autoracerij, waar men kennis en ervaring opdoet die men weer toepast in de productiemodellen. Daarnaast is Renault ook zeer actief met alternatieve brandstoffen. Men zet flink in op elektrische auto’s en heeft al meerdere modellen met elektrische aandrijving standaard in haar assortiment: de zogenaamd Zero Emission (ZE) modellen van Renault. Hierbij zit óók een Renault Kangoo (voor goederenvervoer).

Uitrusting

Renault Grand Kangoo met 7 zitplaatsenDe Renault Grand Kangoo wordt standaard geleverd in de uitrusting Expression. Inbegrepen zijn, naast de 7 zitplaatsen, onder andere: ABS, Elektronische Stabiliteits Controle (ECS), hill start assist, ECO mode, airbags, centrale portiervergrendeling, airconditioning, audio- en telefoonvoorziening, elektrisch bedienbare ramen vóór, cruise control, schuifdeuren, bumpers in carrosseriekleur, boordcomputer, 15”stalen wielen, mistlampen voor en asymmetrische achterdeuren. De uitrusting kan worden uitgebreid met zogeheten packs (City, Comfort of Look). Je kunt ook jouw Grand Kangoo extra aankleden en uitrusten met losse opties.

Techniek / motoren

De Renault Grand Kangoo is alleen verkrijgbaar met de dCi 90 dieselmotor met Start&Stop.

Concurrentie

Er zijn meerdere automerken die een bedrijfswagen ook aanbieden in een versie voor personenvervoer. De uitvoeringen met 7 zitplaatsen, kunnen als de concurrenten voor de Renault Grand Kangoo worden beschouwd:

Prijzen

De Renault Grand Kangoo met 7 zitplaatsen is er al vanaf € 27.990,00. Voor de leaserijders is het van belang te weten dat de Grand Kangoo in de 25% bijtellingsschaal valt.

Meer weten over de Renault Grand Kangoo? Kijk dan op www.renault.nl

Wil jij een compleet overzicht van alle auto’s met 7 zitplaatsen?

UA-53613742-2