Opel Vivaro Combi

Written by on 3 april 2014 in mini-van - Reacties uitgeschakeld voor Opel Vivaro Combi

 

De Opel Vivaro Combi is een variant voor personenvervoer gebaseerd op de bestelwagen van Opel. In 2001 is de Vivaro op de markt gebracht en in zijn verschillende uitvoeringen, zowel voor personen- en goederenvervoer, is de Vivaro een succesvol model van Opel gebleken. De Opel Vivaro Combi biedt ruimte voor 7 zitplaatsen en zelfs tot 9 zitplaatsen. Voor wie een vervoermiddel zoekt dat niet alleen veel ruimte biedt, maar ook geschikt is voor vervoer van veel personen, is de Vivaro Combi zeker het overwegen waard.


Opel Vivaro Combi met 7 zitplaatsen of meer

Opel Vivaro - 7 zitplaatsenIn 2001 komt de Duitse autofabrikant Opel met een nieuwe bestelwagen op de markt: de Vivaro. De Vivaro is er in verschillende uitvoeringen, gericht op verschillende gebruikers-groepen. Voor goederenvervoer is een variant met grote laadruimte beschikbaar. Voor berijders die laadruimte voor goederen én zitplaatsen nodig hebben, is een dubbele cabine de oplossing. Wil je alleen personen vervoeren dan zijn de varianten voor personenvervoer interessant. Deze zijn beschikbaar als Vivaro Combi of luxere Vivaro Tour Elegance. De Opel Vivaro Combi is verkrijgbaar in een korte en een lange variant. De lange variant biedt met name extra bagageruimte achter de 3e zitrij. Het model van de Vivaro is in samenwerking met Nissan en Renault ontwikkeld. Er is dan ook veel gelijkenis met de Nissan Primastar en Renault Trafic. Het zijn feitelijk dezelfde wagens.

Uitrusting

De Combi is gericht op vervoeren van maximaal 9 personen en hun bagage. De inrichting en uitrusting is praktisch te noemen. De Tour Elegance biedt 7 tot maximaal 9 zitplaatsen en tracht de passagiers als in ‘business class’ te vervoeren door veel aandacht te leggen op luxe en comfort. De Opel Vivaro Combi beschikt standaard over centrale deurvergrendeling, 16” stalen velgen, airbags, uitneembare en neerklapbare bank 3e zitrij (3 plaatsen), audio en is verder praktisch ingericht zoals slijtvaste rubberen matten op de vloer en plastic wandpanelen. De Tour Elegance heeft vloerbedekking, extra verwarming achter, airconditioning, achterklep met achterraam en een luxere aankleding voor comfortabel vervoer. Aan de buitenzijde heeft de Tour Elegance in carrosseriekleur meegespoten bumpers en spiegels.

Techniek / motoren

De Opel Vivaro is verkrijgbaar met de volgende motoren:

  • 2.0 liter CDTi ecoFLEX (90 pk) handgeschakeld (6 versnellingen)
  • 2.0 liter CDTi ecoFLEX (114 pk) handgeschakeld (6 versnellingen)
  • 2.0 liter CDTi ecoFLEX (114 pk) TECshift (6 versnellingen)

Concurrentie

Opel Vivaro - 7 zitplaatsen 1De Opel Vivaro Combi heeft concurrentie van andere mini-vans met 7 zitplaatsen of meer:

Prijzen

Je rijdt al een Opel Vivaro Combi vanaf € 43.995,- De Tour Elegance begint bij € 47.515,-. Dit zijn de instapmodellen. Door accessoires en opties toe te voegen, of te kiezen voor de krachtige 114 pk dieselmotor met automaat, lopen de prijzen op.

Meer weten over de Opel Vivaro Combi of Tour Elegance? Kijk op www.opel.nl

Wil jij een compleet overzicht van alle auto’s met 7 zitplaatsen?

UA-53613742-2