Kia Joice

Written by on 23 maart 2014 in midi-MPV - Reacties uitgeschakeld voor Kia Joice

 

De Kia Joice is een midi-MPV met 7 zitplaatsen, welke slechts een korte periode leverbaar is geweest: van 1999 tot en met 2003. Met de Joice probeert Kia nog te profiteren van de enorm toegenomen interesse in ruimtelijke auto’s met 7 zitplaatsen. En ruimte, dat is in de Joice zeker aanwezig. Je kunt veel bagage vervoeren of ervoor kiezen om tot wel 7 personen comfortabel te vervoeren. De Kia Joice is zeker een alternatief voor het grote gezin.


Kia Joice met 7 zitplaatsen

Kia Joice - 7 zitplaatsenDe Kia Joice komt in 1999 op de markt. De Koreanen willen met de Joice een markt-aandeel veroveren in het segment midi-MPV. Vanaf midden jaren ’90 neemt de interesse in ruime auto’s met een flexibele indeling toe. Alle merken komen met een (midi) MPV op de markt. Kia ontwikkelt de Joice samen met Hyundai. Hij wordt in 2003 vervangen door de Kia Carens.

Uitrusting

De Kia Joice krijgt een rijke uitrusting. Alle gangbare techniek en technologische systemen die ondersteunen bij rijcomfort en luxe zijn standaard of als optie verkrijgbaar. Parkeer-, regen- en lichtsensoren, achteruitrijd camera’s, LED en Xenon verlichting, ESP en veel andere systemen bestaan dan nog niet.

Techniek / motoren

De Kia Joice is geleverd met een 2.0 liter benzinemotor (139 pk).

Concurrentie

Kia Joice - 7 zitplaatsen 1De Kia Joice kent haar concurrenten in het midi-MPV segment. Je moet zoeken in de modellen met 7 zitplaatsen die in dezelfde periode leverbaar waren:

Prijzen

De Kia Joice is vanaf 2003 vervangen door de Kia Carens. Je vindt een Joice alleen nog in het gebruikt circuit. Kijk hiervoor op sites als autotrack.nl of marktplaats.nl. Voor een bescheiden bedrag kun je hier de ruime Kia Joice met 7 zitplaatsen vinden, waar je nog veel plezier aan kunt beleven. De prijs wordt mede bepaald door leeftijd, kilometrage en de staat van de auto

Meer weten over gangbare modellen en aanbiedingen van Kia? Kijk dan eens op www.kia.nl

Wil jij een compleet overzicht van alle auto’s met 7 zitplaatsen?

UA-53613742-2